Az FTC pártolótag iroda és ajándékbolt

Az Üllői úti stadion lelátója alatt — naponta 11 — 17 óráig tart nyitva, ahol elsősorban a tagsági dí­ja lehet befizetni. A tagsági dí­j 10 Ft-tól tetszőleges, nálunk a legmagasabb összeg a havi 200,- Ft.

Az FTC pártolótag iroda és a pártolótagság vezetője Elek Gyuláné. Valamennyi szervezés, ügyintézés az ő aktivitását, ügyszeretetét dicséri.

Németh Béláné, Hende Ferenc, Varga Sándor, Fehér István, Ruff Ferenc nagy segí­tséget nyújt ebben a munkában. Ez a kis társadalmi munkában dolgozó „csapat” egyszer már megérdemli, hogy a sajtó hasábjain is köszönettel megemlí­tsük nevüket.

A tagszervező irodában intézik a sporttörténeti stúdió adminisztrációs ügyeit, valamint az FTC különféle emléktárgyait és kiadványait is itt árusí­tják.

Sok szurkoló kérdezte, hogy az újságárusoknál miért nem kapható a népszerűvé vált FRADI MŠ°SORLAP? A válasz roppant egyszerű: az aránylag friss témák miatt a lap csak a mérkőzés előtti napon készül el, í­gy terjesztése csak a mérkőzések idején a mozgóárusokkal oldható meg. Természetesen a Lottó Áruházban ésaz FTC ajándékboltban, mérkőzés után is megvásárolható.

1982. április

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ