2012.XI.18. Kaposvár – Ferencváros: 1-0

Egy hozzászólás a(z) 11111011100ejegyzéshez

  • Nyilván aludnom kellene egyet erre a meccsre, mielőtt véleményt mondanék. De nem tudok szabadulni egy gondolattól, ezért kií­rom magamból, hátha lesznek, akik majd megcáfolnak.

    Amióta visszakerültünk az NBII-ből, folyamatosan azt érzem, hogy bármilyen játékost, vagy edzőt hoznak is a Fradihoz, kisebb fellángolások után újra és újra visszaesünk abba a titokzatos bajba, amit én (jobb hí­ján) “vészes gólképtelenségnek” neveznék. Lehet, hogy rosszul látom, de állandóan az az érzésem (immár 4.éve!) hogy megszerzett góljaink többsége NEM TUDATOS! Amolyan talált gólok ezek, esetleg remek pontrúgások, de semmiképpen sem okos, tudatos, veszélyes támadások végén lőtt magabiztos találatok.
    És jöhetnek csoda-edzők és (máshol korábban) csoda-csatárok, nálunk a Fradiban egyszerűen megszűnnek gólveszélyesek lenni!! (lsd.: Oláh L., Abdi, Beliczky, Orosz, Máté sőt sajnos Bödét is ide kell sorolnom.) A teljesség igénye nélkül.
    Csak én látom í­gy??? Vajon ez a betegség legyűri majd R. Moniz mestert is???
    Mert azért kár hajtani 95 percig, és óriási mezőnyfölényben lenni, hogy a végén mindig kikapunk egy góllal…! Van egy pompás nevekből álló csapatunk, méregdrága profi-futballistákkal, és képtelenek vagyunk gól(oka)t rúgni…?
    Találjunk már ki valamit, a gollövés nem valami extra vágy a fociban, tudják ezt Szombathelytől Debrecenig -- csak a Ferencvárosban nem?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ