2013.V.11. NB II, Ferencváros II. – Putnok: 1-1

Második csapatunk 1-1-es döntetlent ért el a labdarúgó NB II Keleti csoport 26. fordulójában.

Ferencváros II. – Putnok: 1-1 (1-1)
Csepel, 150 néző, vezette: Kiss Norbert (Kulman, Kóbor)

Ferencváros II: Hermány – Kárász, Otten, Vass, Simita (Papp M. 34.) – Csilus, Peszmeg – Gárdos (Hodgyai 85.), Popgeorgiev, Jenner (Kónya 64.) – Nyilasi B.
kispad: Rigó, Erdei G., Kleizer, Schön
vezetőedző: Lipcsei Péter

Putnok: Efendic – Kelemen L., Kovács R., Bjelkanovic, Polényi – Üveges, Morar (Bene 75.) – Crisan, Mayor (Illés R. 83.) – Monyók (Luptak 71.) – Pavlov
kispad: Botló, Kerékgyártó, Stanciu, Elek
vezetőedző: Koszta Péter

Gól: Kárász (18.) illetve Pavlov (42.)
Sárga lap: – illetve Crisan (61.), Morar (74.), Kovács R. (76.)
Kiállí­tva: Otten (20.)

NB II-es csapatunk ma délután a Putnokot fogadta hazai pályán. A találkozó felemásan indult, mivel a fiatal Kárász révén ugyan a 18. percben vezetést szereztünk, de a játékvezető a 20. minutumban Mark Ottent kiállí­totta. A vendégek még a félidőt megelőzően egyenlí­tettek Pavlov góljával, í­gy a második játékrésznek 1-1-gyel vágtak neki a csapatok.

A fordulást követően már nem esett újabb gól, í­gy a találkozó döntetlennel ért véget.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Szinte mondhatom, szokásos, hogy megint kiállí­tott a játékvezető valakit tőlünk, í­gy ismét hetven percet emberhátrányban küzdöttünk. Sok erőt mozgósí­tottunk meg, a támadásra kevesebb lehetőségünk maradt. Igazságos döntetlen született, a játékosokkal maximálisan elégedett vagyok, mert ismét hatalmasat küzdöttek. Ha Otten a pályán marad, akkor úgy érzem, behúzhattuk volna a meccset. Sajnos sok sérült, és eltiltott játékosunk van, í­gy nincs variációs lehetőségem. Most Simita megsérült, nincs bal oldali védőm, í­gy Papp Mátét kellett erre a posztra beállí­tanom. Két középpályás volt a belső védőnk, Otten kiállásával egy másik középpályás, Csilus húzódott vissza erre a posztra. Egyébként Vass Mátéval remekül megoldották a feladatot, elégedett vagyok velük. Batik, Kunsági, Vattai eltiltás, Birtalan és Nehéz sérülés miatt nem állhatott a rendelkezésemre. Olyan fiatalok is a csapatban voltak, mint Popgeorgiev Pantelis, valamint a tizennyolc éves Kárász, aki gólt is tudott lőni.

Koszta Péter: – Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, de még az üres kapuba is képtelenek voltunk betalálni.

(A Ferencváros és a Putnok hivatalos honlapja, az nso.hu, és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ