2015.VIII.2. NB III, Ferencváros II. – Andráshida: 3-1

fradi_cimer

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjába visszatért Tarr Andráshida a fővárosban, a Ferencváros II. ellen kezdte meg az új bajnoki sorozatot. A fővárosiak nyertek, de az Andráshida nem vallott szégyent.

Ferencváros II. – Andráshida: 3-1 (2-0)
Népliget, ? néző, vezette: Nazsa Tamás (Berecz, Márkus)

Ferencváros II.: Jova – Kárász, Szpirulisz, Gyurácz (Lipcsei K. 75.), Silye – Haris (Farkas A. 81.), Csilus Á. – Szántó G. (Dragóner F. 75.), Haraszti, Nagy Do. – Popov
kispad: Rácz, Göbölös, Göblyös, Gera D.
vezetőedző: Lipcsei Péter

Andráshida: Osbáth – Mavolo, Török, Major, Pesti (Varga M. 75.) – Pajor, Szegleti, Rohonczi (Tóth L. 46.), Horváth T. (Kalamár 59.) – Kovács Gy., Polareczki
kispad: Horváth M., Baráth, Balla
vezetőedző: Dobos Sándor

Gól: Haraszti (27.), Csilus Á. (29.), Popov (55.) ill. Polareczki (91. – 11-esből)
Sárga lap: Kárász (22.), Gyurácz (51.), Haraszti (68.), Lipcsei K. (90+1.) illetve Mavolo (25.), Szegleti (44.), Kalamár (84.)

Rögtön a nyitányon egy nagyon erős ellenféllel kellett felvennie a harcot az Andráshidának. A zalaiaknál a kezdőben kapott helyet a pénteken a ZTE FC-től kölcsönbe érkezett Szegleti Gergely. Az Andráshida felvette a harcot a hazaiakkal, akiknél az FTC első csapatában is már szerephez jutó játékosok közül többen pályára léptek, í­gy Nagy Dominik, Jova Levente, Haraszti Zsolt, vagy éppen Csilus Ádám. A 27. és a 29. perc után kétgólos előnyre tett szert a házigazda, de a zalaiak fegyelmezett és zárt védekezése mellett a kontráikban bí­ztak és igencsak veszélyesek voltak ezek. A 40. percben Kovács Gy. nagyszerűen játszotta tisztára magát a jobb oldalon, az alapvonaltól visszagurí­tott, de az érkező Pajor ziccerben hét méterről fölé lőtt.

A második félidő elején Popov tovább növelte az előnyt, viszont a hidaiak sokkal támadóbb felfogásban futballoztak, hiszen érződött: van esélyük a gólszerzésre. Az FTC II. í­gy is irányí­totta a mérkőzést, végül a 91. percben Polareczki révén a zalaiak megszerezték a becsületgólt. Az Andráshida a nyitányon nem vallott szégyent a vereség ellenére sem.

Dobos Sándor: — A labdabirtoklás alapján reális az eredmény, de ha a helyzeteket nézzük, szorosabb is lehetett volna. A vereség ellenére emelt fővel távozhatunk.

(A zaol.hu, a Ferencváros és az Andráshida hivatalos honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ