2015.X.10. NB III, Ferencváros II. – Sárvár: 2-0

fradi_cimer

Kétgólos győzelem

Ferencváros II. – Sárvár: 2-0 (1-0)
Népliget, ? néző, vezette: Brezovai Zoltán (Lászlai, Minda)

Ferencváros II.: Jova – Kárász, Szpirulisz, Gyurácz, Silye – Haris, Fábián (Adamcsek 46.) – Farkas A., Hodgyai (Gőbölös 89.), Szántó G. (Dragóner F. 81.) – Popov
kispad: Rácz, Lipcsei K., Göblyös
vezetőedző: Lipcsei Péter

Sárvár: Osvald – Csákvári, Subicz, Horváth A., Ambrus, Potyi (Csire 60.), Tancsics (Szemes 73.), Rajos, Klauzer, Tóth L. (Sipos 73.), Ódor
kispad: Galambos, Pupp
vezetőedző: Takács Gábor

Gól: Silye (8.), Gőbölös (90+3.)
Sárga lap: Gyurácz (32.), Haris (76.) illetve Tóth L. (22.), Potyi (34.), Tancsics (56.)

A mérkőzés kezdete valamelyest kapkodó játékot hozott, mely végén a Fradi nyugodhatott meg inkább, hiszen a 8. percben Popov Patrik átadásából megszerezte a vezetést Silye Erik, aki higgadtan passzolt a kapuba a vendégek hálóőre mellett. A vezetőgól ellenére nem tudott érdemben ellenfele fölé emelkedni a Fradi, igaz egyik kapu sem forgott túl nagy veszélyben.

A második félidőben egyértelműen jobban játszott csapatunk, állandó nyomás alá helyeztük a sárváriak kapuját, a 70. percben Hodgyai bólintott közelről kapura, gól azonban ekkor még nem született. Sikerült ugyanakkor betalálni a hosszabbí­tás utolsó percében: a 89. percben pályára lépő Gőbölös Norbert volt jókor jó helyen, miután Popov Patrik fejesét úgy hárí­totta Osvald Márkó, hogy az éppen Gőbölös elé pattant, aki közelről nem hibázott.

Ezzel kialakult a 2-0-ás végeredmény, győzött a Fradi!

Lipcsei Péter csapata a 11. fordulót követően az egyetlen veretlen csapat a mezőnyben, ráadásul plusz 22-es gólkülönbsége a legjobb a bajnokság nyugati csoportjában. Csapatunk szombati győzelmével feljött a tabella második helyére, egy ponttal lemaradva az éllovas Videoton II. csapatától.

További képek …

(A Ferencváros és a Sárvár hivatalos honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ