1902.VIII.24. MAC/MFC kombinált – FTC 3:1 (edzőmérkőzés)

1902. augusztus 24., 16:30, Margitsziget, MAC/MFC kombinált – FTC 3:1 (?:?)
vezette: Herczog Ede (MUE)
MAC/MFC kombinált: Kraft, Wagner, Höfle, Niessner, ?
FTC: Kovács, ?
Gól: ?
Jók: Kraft, Wagner, Höfle, Niessner illetve Kovács

Football-match lesz vasárnap délután 1/2 5 órakor a Margitszigeti pályán a Ferenczvárosi Torna-Club és a Margitszigeti Labdarugók Csapata között.

A vasárnap délutáni margitszigeti labdarugó-mérkőzésen  a lehető legerősebb csapatot állí­tják egymással szembe s igy annál igen erős küzdelemre van kilátás. Biró Schuberth Ernő (M. U. E.) lesz. A belépésnél 40 filléres trainingjegyek váltandók.

(Sport-világ, Pesti Hí­rlap, Budapesti Hí­rlap)

*

Margitszigeti Labdarugó-Csapat, mely a M. A. C. és a M. F. C. tagjaiból alakult, vasárnap a Ferenczvárosi Torna-Club csapatával mérkőzött. Győztes a M. L. Cs. lett 3:1 arányban. A mérkőzést igen nagyszámú közönség nézte végig. A játék elég heves volt, de a szigetiek fölénye szemmel látható. Játékukkal kitűntek Kraft, Wagner, Höfle (M. A. C.), Niessner (M. F. C.) és Kovács (F. T. C.). Biró Herzog Ede (M. U. E.) volt, kinek pártatlan működése általános megelégedést keltett.

*

Múlt számunkban közöltük, hogy a Margitszigeti csapat a Ferenczvárosi T. C. csapatát leverte. Meg kell jegyeznünk — utólagos értesülésünk nyomán — hogy a F. T. C. csapatából Berán, Pokorny, Borbás, Kolhanek és Feketeházy hiányoztak, mi teljesen megmagyarázza a verseny okát.

(Sport-Világ)

A Margitszigeti Labdarugó Csapat, mely a M. A. C. és a M. F. C. tagjaiból alakult, vasárnap a Ferencvárosi Torna Club csapatával mérkőzött. Győztes a M. L. Cs. lett 3:1 arányban. A. mérkőzést igen nagyszámú közönség nézte végig. A játék elég heves volt, de a szigetiek fölénye szemmel látható. A győztes csapatban a csatársor remek összjátéka bámulatot keltett. Játékokkal kitűntek Kraft, Wagner, Höfle (M. A. C.), Niessner (M. F. C.) és Kovács (F. T. C.). Biró Herzogh Ede (M. U. E.) volt, kinek pártatlan működése általános megelégedést keltett. A M. L. Cs. a nyáron át 8 mérkőzésen vett részt és ezeken 34 goalt adott és 4-szer kapott.

(Pesti Hí­rlap, Budapesti Hí­rlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ