2006.II.22. Ferencváros – Mosonmagyaróvár: 3-1 (edzőmérkőzés)

A zöld-fehérek titokban szerettek volna játszani

A Ferencvárosnál titokban tartották a szerdai előkészületi mérkőzést (még a klub honlapja sem közölte, hol és mikor játszik a csapat), végül mégis hí­re ment a találkozónak, sőt megérkeztek az FC Fehérvár megfigyelői is.


Hiába szerették volna a fradisták „zárt kapussᔝ tenni a mérkőzést, nem sikerült. A szurkolók és a fehérvári megfigyelők pedig láthatták, egyre jobb formában futballozik a Ferencváros, Gellei Imre labdarúgói felkészülten, megfelelő erőállapotban várják az FC Fehérvár elleni bajnoki mérkőzést. Igaz, szerdán sem játszott Lipcsei Péter – a csapatkapitány húzódással kí­nlódik –, s vélhetően vasárnap sem szerepel majd a kezdőcsapatban, ám nélküle is jól mozgott az együttes, főleg a középpályások.

Meggyőző teljesí­tményt nyújtott Takács Ákos, Erős Gábor, Tőzsér Dániel és Leandro is. Úgy tűnik, a tavaszi Ferencváros legerősebb csapatrésze éppen a középpálya lesz, nyilván erre is felfigyeltek a fehérvári kémek, no és arra, hogy az egyetlen csatár, Jovánczai Zoltán nagy veszélyt jelent az ellenfél kapujára.

Ferencváros – Mosonmagyaróvár: 3-1 (2-0)
Soroksár, 50 néző,  vezette: Mocsári T.

Ferencváros: Kemenes (Szabó K.) – Bognár Zs. (Grósz), Tí­már (Palásthy), Botis (Csepregi), Balog Z. (Laczkó Zs.) – Lazic (Brettschneider) – Takács Á. (Fitos), Erős G. (Horváth D.), Tőzsér (Zsivoczky), Leandro (Szalai T.) – Jovánczai (Bajevski)

Mosonmagyaróvár: Antal – Szabó G., Koltai T. (Gordian), Burkus, Pint – Schafranek (Pap I.), Forrai (Tí­már Sz.), Vén – Takács L. (Szakáll), Faragó (Világi), Varga I. (Király)

Gól: Jovánczai, Erős G., Bajevski (11-esből) illetve Pap I.

NS-20060223-04-20060222

(Az nso.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ