2012.V.26. NB II., Ferencváros II. – Paks II.: 1-1

Az NB II-es bajnokság Nyugati csoportjának 29. fordulójában 1-1-es döntetlent játszott második csapatunk a Paks II. ellen.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Lengyel Ferenc: – Két nehéz helyzetben levő csapat fog egymás ellen játszani, ahol a Fradi annyiból van előnyben, hogy otthon játszik. Ilyen szempontból nehéz mérkőzésre számí­tok, viszont a másik oldalon az áll, hogy az előző mérkőzésünkön ugyan vereséget szenvedtünk, de tartalmasan és jól játszottunk. Várhatóan az Üllői úton fogunk játszani, ami remélem ösztönzőleg fog hatni a fiúkra.

A mérkőzés:

Ferencváros II. – Paks II.: 1-1 (0-0)
Albert stadion, 200 néző, vezette: Nagy Róbert (Pápai, Galán)

Ferencváros: Rigó – Sinka, Nyárasdi, Oláh M., Tóth A. – Vass, Peszmeg – Kleizer (Popgeorgiev 66.), Antal, Papp M. – Erdei V. (Mohácsi 66.)
kispad: Hermány, Gyürki, Erdei G., Bilacsics
edző: Lipcsei Péter

Paks II.: Pokorni – Féhr, Eppel, Racskó (Bata 70.), Czinger (Blatt 31.) – Bohner, Budai D., Tamási G., Cziráki – Feil, Pap R. (Pintér N. 46.)
kispad: Lieszkovszky, Szalontai, Bagó, Kvanduk
edző: Lengyel Ferenc

Gól: Peszmeg (90+2. – 11-esből) illetve Bohner (76.)
Sárga lap: Vass (30.), Popgeorgiev (67.) illetve Cziráki (36.), Racskó (68.), Pintér N. (69.), Bata (71.), Tamási G. (87.), Eppel (90.)
Kiállí­tva: Antal (50.)

Az NB II. sorsolása úgy hozta, hogy egy napon játszották a nagycsapatok és a fakók mérkőzéseit. A mieink elég felforgatott kezdővel álltak fel, több u19-es játékos is bekerült Lipcsei Péter keretébe.

A mérkőzés elején a Fradi egyből nekiesett a Paks második számú csapatának, az első 20 percben több helyzetünk is akadt, sajnos ezekből egyet sem tudtunk értékesí­teni. Az első félidő közepétől a Paks játéka feljavult, í­gy kiegyenlí­tett harc folyt a pályán. A 26. percben az atomvárosiak egy kapufát lőttek.

A második félidő első felében kiegyenlí­tett játék jellemezte a mérkőzést, igazán komoly helyzetet egyik csapat sem tudok kialakí­tani. A 31. percben egy hazai védelmi hibát követően vezetést szerzett a Paks II. A gólt követően eldurvult a mérkőzés, mindkét csapat sokat szabálytalankodott. Az utolsó percben tizenegyesből Peszmeg Viktornak sikerült egyenlí­teni.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Nagyszerű volt a hozzáállásunk, hiszen tí­z emberrel is egyenlí­tettünk. Gratulálok három U19-es és egy U17-es játékosomnak az NB II-es bemutatkozáshoz.

Lengyel Ferenc: – A fiatal Ferencváros nagyszerűen játszott, jogos a döntetlen.

(A Ferencváros és a Paks hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ