2012.IX.29. NB II, Orosháza – Ferencváros II.: 4-1

Második csapatunk Orosházán lépett pályára és súlyos, 4-1-es vereséget szenvedett a bajnokság 7. fordulójában, bár a látottak alapján a különbség túlzott, sőt a Lipcsei Péter szerint a helyzetek alapján nyernünk kellett volna. Második csapatunk ezzel a vereséggel visszacsúszott az utolsó helyre.

Orosháza – Ferencváros II.:  4-1 (2-0)
Orosháza, Mátrai Sándor Stadion, 300 néző, vezette: Varga László (Demeter, Pápai)

Orosháza: Molnár – Szűcs, Futaki, Milenkovic, Szabó N. (Ondrejó 66.) – Kerepeczki, Ács (Petrovic 83.), Kerekes, Végh – Bernát (Szabó T. 76.), Tóth D.
kispad: Bordás, Szabó A., Lupsa, Juhász N.
edző: Major László

Ferencváros II: Hermány – Simita, Oláh M., Erdei G., Birtalan (Menyhárt 75.) – Vass, Peszmeg (Nehéz 46.) – Kleizer (Gárdos 46.), Holman, Papp M. – Beliczky
kispad: Rigó, Hodgyai, Nyilasi B.
edző: Lipcsei Péter

Gól: Végh (4.), Bernát (8.), Milenkovic (70. – 11-esből), Szabó T. (86.) illetve Gárdos (82.)
Sárga lap: Ondrejó (73.)

A gólok:

4. perc: Végh 18 méteres bombája a bal felső sarokban köt ki, 1-0.
8. perc: Tóth indí­tásából Bernát kerül helyzetbe, aki elhúzza a kapus mellett a labdát és az üres kapuba gurí­t, 2-0.
70. perc: Szűcs ellen szabálytalankodnak a büntetőterületen belül, a büntetőt a partjelző intésére a játékvezető megadja. A 11-est Milenkovic a kapu bal felső sarkába lövi, 3-0.
82. perc: Menyhárt jobb oldali beadása után Gárdos fejelt 5 méterről a kapuba, 3-1.
86. perc: Kerepeczki átemeli védője felett a labdát, ami Szabó Tamás elé kerül, majd 6 méterről lövi a hálóba a labdát, 4-1.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Major László (Orosháza): – Három vereség után nagyon kellett az önbizalom növelő győzelem. Úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk.

Lipcsei Péter (FTC II, vezetőedző): – Az első tí­z percben még a „buszon voltunk”, villámgyorsan kaptunk két gólt. Ezt követően megnyugodott a csapat, és legalább nyolc ziccert kidolgozott. Többször is a kapussal szemben álltunk, de nem tudtunk gólt lőni. A második félidőben a játékvezetők megadtak az ellenfélnek egy igencsak vitatható tizenegyest, ezt belőtték, onnan már nem volt visszaút, habár Gárdos szépí­tett. Ha valaki látta ezt a mérkőzést, akkor aláí­rja, hogy nyerhettünk volna 9-4-re is. Ezt nem magyarázkodásnak szánom, de az eredmény egyáltalán nem tükrözi a játék képét.

(A Ferencváros és az Orosháza hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ