2016.V.8. NB III, Videoton II. – Ferencváros II.: 2-2

W_videoton_ftcNB III: Döntetlen a listavezető FTC II ellen

Videoton II. – Ferencváros II.: 2-2 (1-0)
Székesfehérvár, ? néző, vezette: Bogár Gergő (Kis Z., Garai)

Videoton II.: Zelizi – Valkovszki (Véninger 58.), Varga B., Gulyás, Király, Dobsa, Schiller, Ács, Büki, Vallejos, Babolek
kispad: Szűcs L., Babinyecz, Bencze, Németh R., Göblyös
vezetőedző: Disztl László

Ferencváros II.: Rácz – Kárász, Lipcsei K., Gyurácz, Silye – Farkas A., Derekas (Szenes B. 46.) – Hodgyai, Zsivoczky P. (Nagy R. 71.), Gera D. (Pergel 80.) – Popov
kispad: Prokop, Csernák
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Ács (44.), Büki (85.) illetve Kárász (49.), Popov (65.)
Sárga lap: Vallejos (8.), Ács (90+1.) illetve Popov (85.), Pergel (90+1.)

Vasárnap délután az NB III-as listavezető FTC II látogatott a Sóstói Stadionba. Szép, napsütéses időben kezdődött a rangadó, amelyet közel 200 néző tekintett meg az edzőpálya mellől.

Jó iramban kezdtük a találkozót, többet birtokoltuk a labdát, de igazán komoly gólhelyzetet sokáig nem jegyezhettünk fel. A legjobb pillanatban, közvetlenül a félidő vége előtt sikerült megszereznünk a vezetést: egy szép akció végén Ács volt eredményes Büki passzát követően.

A második játékrész legelején sikerült egyenlí­tenie a Ferencvárosnak, egy szélről érkező szabadrúgás után Kárász 6 méterről fejelt a kapunkba. A folytatásban mindkét csapat nagy erőkkel támadott. A 64. percben Babolek egyedül vezethette a vendégek kapusára a labdát, 14 méterről azonban kapu mellé lőtt. Ezt követően az FTC II kapusa, Rácz Gergő hatalmasat rúgott a labdába, amit a kapunktól 25 méterre az egyik ferencvárosi játékos még fejjel megcsúsztatott í­gy az pont Popov elé került, aki 17 méterről kapufás gólt lőtt, megfordí­tva ezzel a meccs állását.

Három perccel később Büki talált a zöld-fehérek kapujába, de az asszisztens lest jelzett, maradt az 1-2. A 73. percben ismét Babolek előtt adódott gólszerzési lehetőség, támadónk 12 méterről, kiszorí­tott helyzetből alig lőtt kapu mellé.

A 85. percben az FTC II hálóőre körülbelül 15 másodpercig fogta a kezében a labdát anélkül, hogy azt játékba hozta volna, a játékvezető pedig közvetett szabadrúgást í­télt a javunkra 14 méterre a vendégek kapujától. A labda mögé Vallejos állt, aki ügyesen í­velt kapu elé, Véninger sikeresen zavarta meg Ráczot, aki csak röviden tudta kiütni a játékszert, éppen Büki elé, ő pedig ballal, kapásból szép gólt lőtt, kiegyenlí­tve ezzel a mérkőzés állását.

Az utolsó percekben újabb gólt már nem láthattunk, csapatunk egy kifejezetten élvezetes, jó iramú mérkőzésen egy pontot rabolt el a listavezetőtől, de kis szerencsével akár a győzelmet is megszerezhettük volna.

Disztl László: “Gratulálok a csapatomnak, nagyszerű mérkőzést játszottunk a listavezető ellen. Úgy gondolom, a helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez. A csapat minden dicséretet megérdemel!”

(A Ferencváros és a Videoton hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ