1904.IX.25. Újpesti Törekvés – FTC 1:7 (edzőmérkőzés)

Mai mérkőzések.  A mai nappal megkezdődnek az őszi nemzetközi mérkőzések is. A MAC. játszik a margitszigeti sporttelepen a Wiener Sport-Vereinigung-al. E bécsi csapat meglehetős változó formát mutatott eddig; van azonban néhány szép eredménye is, úgy, hogy a Borbás-sal és Oláh-al megerősödött MAC. csapatának derék munkát kell végeznie, ha győzni akar. A MAC. csapata a következő lesz: MAC. (kék-sárga): Oláh—Veres II, Höfle—Bayer, Mészáros, Meleghy—Borbás, Riedl, Vincze, Fitt, Medgyessy.

A MAC.—FTC bajnoki mérkőzés a MAC. visszalépése folytán elmarad.

(Nemzeti Sport, 1904. szeptember 25.)

A negyedik mérkőzésnek a M. A C. és a F. T. C. között kellene lefolyni; a M. A. C. azonban inkább lemond a két pontról s egy bécsi csapattal játszik egy már régebben megállapí­tott terv szerint. A »Sportvereinigung« több bécsi feloszlott egylet játékosaiból összeállí­tott csapat s elég jó classist képvisel; a M. A. C. győzelme azonban több mint valószí­nű, főkép ha tekintetbe vesszük jelenlegi jó konditióját, továbbá azt a körülményt, hogy csapata Borbás és Oláh révén jelentékenyen megerősödött. A match a margitszigeti sporttelepen fog megtartatni.

(Sport-Világ, 1904. szeptember 25.)

Az újpesti népligeti pályán, a «Ferencvárosi Torna Klub» I. és II. csapata játszik az «Újpesti «Törekvés» Football Klub» I. és II. csapata ellen. 1/2 2 órakor lesz a II. csapatok, 3 órakor az I. csapatok mérkőzése.

(Pesti Napló, 1904. szeptember 25.)

1904. szeptember 25., 15:00, Népsziget, Újpesti Törekvés – FTC 1:7 (?:?)
vezette: ?
Újpesti Törekvés: ?
FTC: ?
Gól: ?

A Népszigeten is volt labdarugó-mérkőzés. A Ferencvárosi Torna-Klub első és második csapatai játszottak az Újpesti Törekvés csapataival. Az első csapatok mérkőzéséből a F. T. K. került ki győzelemmel. Hét góllal egy ellen győzte le az újpesti csapatot. A második csapatoknál is a ferencvárosiak győztek, még pedig nyolc góllal zérus ellen.

(Budapesti Hí­rlap, 1904. szeptember 26.)

F T C. — M A C. Az ismeretes előzmények után, hogy a Wiener Sportvereinigung-gal mérkőzhessek, a MAC. a mérkőzéstől visszalépett, í­gy a FTC. küzdelem nélkül nyert két pontot.

Szövetségi dí­j. FTC. II. — M A C. II. Miként az első csapatoknál, úgy a szövetségi dí­jért sem állí­totta ki a MAC. a csapatját, í­gy a FTC. nyerte a két pontot.

*

MAC. — W. Sportvereinigung 7:0.

MAC. (kék-sárga): Oláh — Veres II., Höfle — Bayer, Mészáros, Meleghy  — Borbás [a negyedik gólt szerezte új csapatában], Riedl, Vincze, Kelemen, Fitt.

(Nemzeti Sport, 1904. október 2.)

MLSZ: FTC.—MAC. MAC. a mérkőzést lemondta; ugy az első mint a második csapatoknál 2 pont FTC. javára í­ratott.

(Nemzeti Sport, 1904. november 27.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ