2017.III.22. Ferencváros – Soroksár: 3-2 (edzőmérkőzés)

fradi_cimerFelkészülés: Böde-dupla is kellett a Fradinak a Soroksár legyőzéséhez

Bajzát Péter két gólt vágott, rövid ideig vezetett is a Soroksár.
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Ferencváros 3–2-re legyőzte a Soroksárt.

Ferencváros — Soroksár: 3-2 (2-2)
Népliget, ~ 500 néző.
Vezette: ?

Ferencváros: Holczer – Dilaver, Hüsing (Nalepa, 46.), Leandro (Cukic, 46.), Sternberg – Koch (Kundrák, 73.), Bognár I. – Moutari, Djuricin, Varga R. – Böde (Rju, 46., Lakatos I., 65.)
vezetőedző: Thomas Doll

Soroksár: Steer – Csilus T., Gyepes (Lorentz), Valencsik, Silye (Gengeliczki) – Haris (Al-Hussein), Papp M. – Fülöp N., Huszák (Nagy O.), Pál A. (Gárdos, Márki) – Bajzát (Szilágyi)
vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Gól: Böde (19., 31.), Varga R. (87.) illetve Bajzát (25., 27.)

A Fradi a Holczer – Dilaver, Hüsing, Leandro, Sternberg – Koch, Bognár I. – Amadou, Djuricin, Varga R. – Böde összeállí­tásban kezdett.

Az FTC a 19. percben szerezte meg a vezetést. Varga beadásába Bognár beleért, végül Böde helyezett a kapuba.

Mindössze hat perc telt el, és a Soroksár máris egyenlí­tett Bajzát Péter révén, majd két perccel később duplázott, í­gy már a másodosztályú csapatnál volt az előny.

Nem kellett sokáig várni az újabb Fradi-gólra sem: a 31. percben Böde is megszerezte második találatát, könyörtelenül kihasználva a ziccerét.

A második félidőben már csak egy gól esett, az FTC nem sokkal a vége előtt megszerezte a győztes találatot Varga Roland révén.

Nyilatkozatok:

Ralf Zumdick: – Harcos meccs volt, amelyen jól kezdtünk, megszereztük a vezetést. Utána viszont szükségtelenül kiengedtük a kezünkből az irányí­tást, a Soroksár pedig ezt jól kihasználta. Két gólt lőttek, és végig remekül tartották magukat. Jó volt látni, hogy a kölcsönadott játékosaink hol tartanak a fejlődésben – természetesen az ő teljesí­tményüket is folyamatosan figyelemmel kí­sérjük. Végül azért megnyertük a meccset 3-2-re, de ezúttal nem az eredmény volt a legfontosabb. Különböző felállásokat próbáltunk ki, néhány játékosunk több poszton is lehetőséget kapott. Sokat segí­tett minket ez a mérkőzés abban, hogy a tétmeccseken hogyan álljunk majd fel.

(A Ferencváros és a Soroksár hivatalos honlapja valamint az nso.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ