2009.VIII.11. LK, Ferencváros – Vasas: 2-1

A Fradi legyőzte a Vasast az Albert-stadionban

A Ferencváros továbbra is száz százalékos a labdarúgó Ligakupában, miután kedd késő délután Igor Pisanjuk és Rósa Dénes góljaival 2-1-re megverte a Vasast.

Ferencváros – Vasas 2-1 (2-0)
Albert stadion, 1.500 néző, vezette: Takács János (Kelemen, L. Tóth L.)

FTC: Megyeri – Joaquin, Sinnott, Csiszár, Fülöp N. (Papp M. 68.) – Vass M. – Rósa D. (Sváb 68.), Lipcsei, Tóth B. (Nyilasi B. 82.) – Pisanjuk, Mamic (Kovács I. 68.)
kispad: Hermány, Men Jang, Vattai
vezetőedző: Robert Davison

Vasas: Tulipán – Balog Zs. (Szűcs L., 80.), Gáspár J., Kovács G. (Görgényi 46.), Birinyi (Villám 23.) – Dobric (Szűcs P. 46.), Bakos Sz. – Kincses, Marton, Tóth B. – Divic (Dékány 46.)
kispad: Bartos, Gáspár B.
vezetőedző: Mészöly Géza

Gól: Pisanjuk (13.), Rósa D. (36.) illetve Marton (72.)
Sárga lap: Bakos Sz. (48.)

Ferencváros és a Vasas kedd késő délután csapott össze az Albert-stadionban a labdarúgó Ligakupában az ötödik fordulóból előrehozott mérkőzésen. A hétvégén a Nyí­regyháza ellen vereséget szenvedő zöld-fehérek ebben a sorozatban még száz százalékosak.

Ennek megfelelően kezdődött a találkozó: a második percben Rósa Dénes beadása után kellett figyelniük a Vasas védőinek, majd két perccel később Lipcsei Péter jobb oldali beadása után Fülöp Noel fejelte a kapufára a labdát.

A 13. percben aztán már gólt is sikerült szereznie a zöld-fehéreknek: Bojan Mamic adott jó labdát Igor Pisanjuknak, aki nem hibázott a kapussal szemben, a bal alsóba lőtt.

A 36. percben már kétgólos volt a Fradi előnye, miután az előbb még gólt szerző Pisanjuk ezúttal gólpasszt adott. A jobb oldalról adta be a labdát, és az érkező Rósa a kapuba fejelt.

Az első félidőben nem esett több gól. A második játékrész elején továbbra is a Fradi uralta a játékot, de a 72. percben mégis a Vasas talált be. Dékány Dániel ugratta ki Marton Attilát, aki a hazaiak kapujába pörgette a labdát.

Több találat már nem született a meccsen, í­gy a Ferencváros továbbra is megállí­thatatlan, igaz, csak a Ligakupában.

(Az nso.hu és az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ