24 játékos utazik Erdélybe

Délben elindult a csapat egyhetes edzőtáborba, Szovátára. Az utolsó pillanatban több helyen változott az Erdélybe utazó keret névsora, a szakmai stáb döntése értelmében nem tart a csapattal Berki Krisztián és Tarcsa Bence, bekerült viszont a keretbe Szkukalek Igor.

Mint ismert, Dragan Vukmir és Aleksandar Bajevski ví­zumproblémák miatt ma még nem tarthatott a csapattal, és Adem Kapic útiokmányaival sem volt minden rendben. Védekező középpályásunk csütörtökön utazik a csapat után, mí­g az édesanyja halála miatt hazautazó Marius Sasu a helyszí­nen csatlakozik együttesünkhöz.

A végleges névsor í­gy a következő: Lipcsei Péter, Leandro de Almeida, Rósa Dénes, Gyepes Gábor, Adem Kapic, Balog Zoltán, Marek Penksa, Szűcs Lajos, Udvarácz Milán, Dragan Vukmir, Aleksandar Bajevski, Tőzsér Dániel, Bognár Zsolt, Huszti Szabolcs, Robert Vágner, Laczkó Zsolt, Csepregi Richárd, Marius Sasu, Sorin Botis, Bartha László, Takács Ákos, Béres János és Szkukalek Igor.

*

Mától (2005.01.21.) a teljes keret együtt készül a szovátai edzőtáborban. Adem Kapic, Aleksandar Bajevski és Dragan Vukmir tegnap késő este érkeztek meg csapatunk edzőtáborába.

(ftc.hu – 2005.01.19. – 21.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ