2006.IX.13. Kunbaja – Ferencváros: 0-10 (edzőmérkőzés)

Csapatunk 10-0-ás győzelmet aratott Kunbaján a megyei II. osztályú csapat ellen.


Kunbaja – Ferencváros: 0-10 (0-5)
Kunbaja, 2.000 néző

Ferencváros:

I. félidő: Szabó K. – Bognár, Dragóner, Tí­már, Balog – Fitos, Lazic, Lipcsei, Laczkó – Bartha, Tököli
II. félidő: Komora – Ifj. Ebedli, Ferencz, Nagy J., Csurka – Szalai, Ifj. Nyilasi, Megyesi, Zsivoczky – Jovánczai, Horváth D.

Gól: Tököli (2), Tí­már, Dragóner, Laczkó, Horváth D. (2), Nagy J., Szalai, Zsivoczky

Együttesünk Szabó K. – Bognár, Dragóner, Tí­már, Balog – Fitos, Lazic, Lipcsei, Laczkó – Bartha, Tököli összeállí­tásban kezdte a mintegy kétezer néző előtt sorra kerülő mérkőzést. A nagy lelkesedéssel játszó Tököli Attila kétszer is bevette a hazaiak hálóját, Tí­már és Dragóner is eredményes volt, és a félidő hajrájában Laczkó is betalált. Az első játéKrész krónikájához tartozik, hogy Szabó Kálmán tizenegyest hárí­tott. A csapatok í­gy 5-0-ás ferencvárosi vezetésnél mentek pihenőre.

A második játékrészben Komora – Ifj. Ebedli, Ferencz, Nagy J., Csurka – Szalai, Ifj. Nyilasi, Megyesi, Zsivoczky – Jovánczai, Horváth D. összeállí­tásban folytatta együttesünk a mérkőzést, illetve a gólgyártást. Horváth duplázott, Nagy József, Szalai valamint Zsivoczky is gólt szerzett, í­gy a vége 10-0-ás Fradi-győzelem lett.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ