2016.V.22. NB III, Ferencváros II. – BKV Előre: 2-0

w_ftc-bkvNB III: Mindkét félidő végén betalált, í­gy 2-0-ra nyert a BKV Előre ellen második számú labdarúgó-csapatunk

Ferencváros II. – BKV Előre: 2-0 (1-0)
Népliget, ? néző, vezette: Farkas Mátyás (Török, Fehér)

Ferencváros II.: Rácz – Kárász, Szpirulisz, Gyurácz, Silye – Farkas A., Derekas (Gőbölös 79.) – Hodgyai, Zsivoczky P. (Szenes B. 85.), Gera D. (Kovács K. 59.) – Adamcsek
kispad: Prokop, Lipcsei K.
vezetőedző: Lipcsei Péter

BKV Előre: Gelei V. – Csikortás, Sebők I., Nyárasdi, Németh Á.(Kiss K. 67.), Herczeg L., Miklósvári, Csepregi T. (Balazsin 81.), Katona, Csikós, Birtalan J.
kispad: Kara, Száraz, Surányi, Szanku, Peinlich
szakmai igazgató: Gelei Károly

Gól: Hodgyai (44.), Adamcsek (90.)
Sárga lap: Gyurácz (86.) illetve Csepregi T. (43.), Birtalan J. (69.), Miklósvári (70.), Gelei V. (90.), Herczeg L. (90+2.), Csikós (90+2.)

Az első félidőben mieink dolgoztak ki több helyzetet, ám a 16. percben Gyurácz találatát les miatt érvénytelení­tette a játékvezető, majd Gera helyzetei is kimaradtak. A hajrában viszont Zsivoczky szabadrúgását Hodgyai a kapuba csúsztatta, í­gy előnnyel mehettünk a szünetre.

A második félidőben kevesebb lehetőségünk adódott. A 90. percben aztán Adamcsek egy az egyben vezethette a labdát a kapusra, és be is lőtte a helyzetet, eldöntve a meccset.

Csapatunk a 2-0-s sikernek köszönhetően továbbra is három pont előnnyel vezeti az NB III Nyugati csoportjának tabelláját.

Nyilatkozatok:

– Tudtuk, hogy a két üldözőnk nyert, de próbáltam levenni a srácok válláról a meccs előtt. Felkészí­tettem a játékosokat, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen a BKV mumusunknak számí­t. Rendkí­vül keményen futballoznak, és nem akartam, hogy ez esetleg megfélemlí­tse a csapatomat. Mindenki maximálisan hozzátette a magáét, a hirtelen jött meleg ellenére is, úgyhogy elégedett lehetek – mondta a találkozót követően csapatunk edzője, Lipcsei Péter.

(A Ferencváros és a BKV Előre hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ