2018.III.24. Ferencváros – Tamási: 10-2 (edzőmérkőzés)

Felkészülés: az FTC tí­zet vágott

A Ferencváros zárt kapus edzőmérkőzést ví­vott a negyedosztályú Tamásival a Népligetben: a zöld-fehérek könnyed, 10–2-es győzelmet arattak. Priskin Tamás négyszer, Lovrencsics Balázs és Dejan Georgijevics egyaránt kétszer volt eredményes.

A mérkőzés:

Ferencváros — Tamási: 10-2 (7-1)
Népliget, zártkapus mérkőzés.
Vezette: ?

Ferencváros: Holczer – Moutari (Blazic, 46.), Batik, Leandro (Rui Pedro, 46.), Sternberg (Pedroso, 46.) – Koch (Csonka, 48.) – Paintsil, Priskin, Nagy D. – Lovrencsics B., Georgijevic
vezetőedző: Thomas Doll

Tamási: Csanádi (Bogdán, 46.) – Barta (Pintér, 46.), Juhász, Kaszás, Orosz M. – Papp (Tóth, 46.), Orosz D. (Széll, 46.), Eugene (Kovács, 46.), Samuel – Stanojev, Haruna
vezetőedző:

Gól: Priskin (13., 20., 22., 32.), Sternberg (29.), Lovrencsics B. (35., 40.), Georgijevic (47., 74.), Paintsil (65.) illetve Haruna (37., 75.)

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

Máté Csaba: — Először is meg kell köszönnünk a tamásiaknak, hogy bevállalták ellenünk a mérkőzést. Végig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, az első félidőben kifejezetten agilisan mozogtunk, jól járattuk a labdát, és a széleken is többször meg tudtunk indulni. A második félidőben sajnos ez nem annyira működött, a széleket nem sikerült úgy bejátszanunk, ahogy szerettünk volna. Viszont fontos, hogy játszhattak a játékosok, akár önbizalmat is nyerhettek a találkozóból. A terhelésen volt a hangsúly, ez látszott a felálláson is, hiszen több csatárral álltunk fel, Amadou pedig jobbhátvéd pozí­cióban játszott, ami nem feltétlenül fordul elő majd egy bajnoki mérkőzésen. Összességében hasznos volt a mérkőzés, viszont nem engedhetjük meg magunknak, hogy két gólt kapjunk egy ilyen találkozón.

Priskin Tamás: — Önbizalom növelésre remek volt a meccs, jó volt végre pályán lenni és játszani. Nyilván gyengébb ellenféllel játszottunk, de jól esett ez a győzelem. Szép gólokat tudtunk lőni, élveztük a játékot. Folytatni kell a kemény munkát, mert jövő héten fontos mérkőzés vár ránk.

(A Nemzeti Sport, az nso.hu valamint a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ