1900.XII.8. MFC II. – FTC II. 1:1 (edzőmérkőzés)

Magyar Football-Club II. és Ferenczvárosi Torna-Club II. 1:1 eldöntetlen.

A Magyar Football-Club II. csapata szombaton d. u. mérkőzött a Ferenczvárosi T. C. II. csapatával.

A mérkőzés igen érdekes lefolyású volt s a csapatok egyenlő képességéről tett tanúságot. Beavatottak ugyan a Ferenczvárosi T. C győzelmét várták, de a Magyar F. C. II. eddigi eredményei is megerősí­tik a szombati eredmény reális voltát.

A támadást a Magyar F. C. kezdi s a játék  ide-oda hullámzik egyik mezőről a másikra. A játék alatt kitűnik a Magyar F. C. jó védelme és összjátéka, mí­g a F. T. C.-nél a csatársor látszik erősnek. A védelmet többnyire a kapuvédre bí­zza, ki mint jó backjátékos nagy ereje a csapatnak.

Az első félidőben eredményt egyik csapat sem ért el.

A második félidőben a játék erélyesebb kezd lenni s mindkét csapat igyekszik eredményt elérni. Mintegy 20 percznyi játék után sikerül a Magyar F. C. részéről Szőkének egy goalt rúgni, a melyet a Ferenczvárosi T. C. csak a játék végén tud visszaadni egy cornerrúgás következtében. A játék ezzel véget ért.

A játékosok közül a Magyar F. C. csapatában Szőke E., Szattinger, Benkó és Magyar, a F. T. C. csapatában Berán és a csatársor bal szárnya.

Biró Horváth Ferencz (Ferenczv. T. C.) volt.

(Sport-Világ)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ