1900.XII.8. MFC II. – FTC II. 1:1 (edzőmérkőzés)

Magyar Football-Club II. és Ferenczvárosi Torna-Club II. 1:1 eldöntetlen.

A Magyar Football-Club II. csapata szombaton d. u. mérkőzött a Ferenczvárosi T. C. II. csapatával.

A mérkőzés igen érdekes lefolyású volt s a csapatok egyenlő képességéről tett tanúságot. Beavatottak ugyan a Ferenczvárosi T. C győzelmét várták, de a Magyar F. C. II. eddigi eredményei is megerősí­tik a szombati eredmény reális voltát.

A támadást a Magyar F. C. kezdi s a játék  ide-oda hullámzik egyik mezőről a másikra. A játék alatt kitűnik a Magyar F. C. jó védelme és összjátéka, mí­g a F. T. C.-nél a csatársor látszik erősnek. A védelmet többnyire a kapuvédre bí­zza, ki mint jó backjátékos nagy ereje a csapatnak.

Az első félidőben eredményt egyik csapat sem ért el.

A második félidőben a játék erélyesebb kezd lenni s mindkét csapat igyekszik eredményt elérni. Mintegy 20 percznyi játék után sikerül a Magyar F. C. részéről Szőkének egy goalt rúgni, a melyet a Ferenczvárosi T. C. csak a játék végén tud visszaadni egy cornerrúgás következtében. A játék ezzel véget ért.

A játékosok közül a Magyar F. C. csapatában Szőke E., Szattinger, Benkó és Magyar, a F. T. C. csapatában Berán és a csatársor bal szárnya.

Biró Horváth Ferencz (Ferenczv. T. C.) volt.

(Sport-Világ)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
12.05.17:00, m4sport
12.08. 21:00, m4sport
12.12. 17:00, m4sport
12.16. 20:15, m4sport
Novák Dezső
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ