1902.VI.1. “BÁCSKA” Szabadkai Atlétikai Club – FTC II. 0:1

A Ferenczvárosi Torna-Club II. 1:0 győz a »Bácska« Szabadkai Athl. Club ellen.

Match Szabadkán. A »Bácska« Szabadkai Athlelikai Club meghí­vására a Ferenczvárosi Torna-Club B. csapata junius 1-én Szabadkán mérkőzik a következő összeállí­tással: Manglitz, Matuskovich, Lissauer, Balogh, Hory, Lipovecz, Stefán, Malaky, Horn, Kolhánek, Weisz.

A csapattal együtt a F. T. C. számos idősebb tagja is lerándul Szabadkára.

*

Szabadka, június 1.

A F. T. C. II. csapata a szokottnál gyengébb összeállí­tásban volt kénytelen Szabadkára lerándulni s részben ez az oka, hogy a szabadkaiak majdnem legyőzték, ha annyi szerencséjük lett volna a támadásban is, mint volt a védelemben. Az bizonyos, hogy a »Bácska« védelme sokkal magasabb niveaun áll, mint a támadása. A mérkőzés elég fair lefolyású volt. A támadásokat a F. T. C. vezette túlnyomóan; fölényes játékán nem látszott goalszomj, még a megí­télt 11 m-es büntető rúgásnál is a szabadkai kapus kezébe emelte Horváth a labdát, a helyett, hogy belőtte volna. A mérkőzés eredményén sokat változtatott volna egy gyakorlott biró szereplése.

(Sport-Világ)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ