1902.VI.1. “BÁCSKA” Szabadkai Atlétikai Club – FTC II. 0:1

A Ferenczvárosi Torna-Club II. 1:0 győz a »Bácska« Szabadkai Athl. Club ellen.

Match Szabadkán. A »Bácska« Szabadkai Athlelikai Club meghívására a Ferenczvárosi Torna-Club B. csapata junius 1-én Szabadkán mérkőzik a következő összeállítással: Manglitz, Matuskovich, Lissauer, Balogh, Hory, Lipovecz, Stefán, Malaky, Horn, Kolhánek, Weisz.

A csapattal együtt a F. T. C. számos idősebb tagja is lerándul Szabadkára.

*

Szabadka, június 1.

A F. T. C. II. csapata a szokottnál gyengébb összeállításban volt kénytelen Szabadkára lerándulni s részben ez az oka, hogy a szabadkaiak majdnem legyőzték, ha annyi szerencséjük lett volna a támadásban is, mint volt a védelemben. Az bizonyos, hogy a »Bácska« védelme sokkal magasabb niveaun áll, mint a támadása. A mérkőzés elég fair lefolyású volt. A támadásokat a F. T. C. vezette túlnyomóan; fölényes játékán nem látszott goalszomj, még a megítélt 11 m-es büntető rúgásnál is a szabadkai kapus kezébe emelte Horváth a labdát, a helyett, hogy belőtte volna. A mérkőzés eredményén sokat változtatott volna egy gyakorlott biró szereplése.

(Sport-Világ)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
HOST