2015.X.18. NB III, ETO Futsal – Ferencváros II.: 0-4

W_eto-ftc

NB III – Kiütéses ferencvárosi győzelem Győrben

ETO Futsal – Ferencváros II.: 0-4 (0-1)
Győr – ETO Stadion, 1.800 néző, vezette: Kovács Gergely (Kulman, dr. Szabó P.)

ETO Futsal: Horváth D. – Köles, Kelemen, Csató, Németh M. – Pongrácz (Nagy B. 75.) – Németh L., Demjén, Illés – Szabó B. (Vankó 71.), Mayer (Weitner 75.)
kispad: Deli, Kozma, Kerékgyártó, Dávid
vezetőedző: Németh László

Ferencváros II.: Rácz G. – Kárász (Hodgyai 41.), Szpirulisz, Gyurácz, Silye – Haris, Csilus Á. – Haraszti, Nagy Do., Szántó G. (Lipcsei K. 81.) – Popov (Adamcsek 76.)
kispad: Varga Á., Gőbölös, Farkas A., Fábián
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Haraszti (44.), Popov (59., 67.), Adamcsek (88.)
Sárga lap: Illés (32.), Mayer (66.), Pongrácz (71.) illetve Szpirulisz (27.), Csilus Á. (38.)

Kiegyenlí­tett első tí­z percet követően az ETO vette át a kezdeményezést, a találkozó 21. percében Mayer közel állt a gólszerzéshez is, de Rácz bravúros mozdulattal a léc alól szögletre ütötte a 8 méterről csúsztatott fejesét.

A folytatásban csendben csordogált a mérkőzés, főként mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, elvétve jutottak a kapuk közelébe a játékosok. Kissé váratlanul, de a találkozó 44. percében egy gyors ellentámadás végén Haraszti megszerezte a vezetést a fővárosiaknak. A középpályás 14 méterről jobb lábbal a jobb alsó sarkot lőtte ki. (0-1)

Szünetet követően azonnal két gólosra növelhette volna előnyét a Ferencváros, de Hodgyai óriási helyzetben 10 méterről kapu fölé lőtt. A helyzet után is a vendégek birtokolták többet a labdát, majd a találkozó 59. percében Kelemen óriási hibája után Popov könnyedén lőtt laposan a kapu jobb oldalába. (0-2)

Kétgólos fővárosi vezetés után sem tudott jelentősen változtatni játékán az ETO, sőt a találkozó 67. percében egy szögletet követően Popov két méterről könnyedén fejelt Horváth kapujába. (0-3)

A második félidő utolsó szakaszában szinte már mindkét együttes várta a találkozó végét, amelyen a szervezettebben játszó és a helyzeteit kihasználó Ferencváros megérdemelt győzelmet aratott Győrött, végül a kegyelemdöfésnek számí­tó negyedik találatot Adamcsek lőtte a találkozó 88. percében.

A győriek a Videoton elleni idegenbeli vereségük után ezúttal a hazai pályán kaptak ki a táblázat második helyén álló FTC II-től. A zöld-fehérek mindkét találkozón négy gólt kaptak, í­gy Németh László vezetőedzőnek a jövő heti BKV Előre mérkőzésre mindenképpen rendet kell tenni a játékosok fejében.

(A kisalföld.hu, a Ferencváros és az ETO Futsal hivatalos honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ