2017.III.24. NB III, FC Dabas – Ferencváros II.: 1-0

fradi_cimerNB III: A 4. percben eldőlt a három pont sorsa

FC Dabas – Ferencváros II.: 1-0 (1-0)
Dabas, ? néző, vezette: Éreth Attila (Iványi, Molnár)

FC Dabas: Scheilinger – Tóth M., Eördögh, Makrai, Sós, Sárközi, Erős, Karacs, Kiss V. (Filyó, 46.), Zsolnai (Kállai, 73.), Csordás (Huszti, 89.)
kispad: Nádházi, Hollauer, Takács K., Török
vezetőedző:

Ferencváros II.: Varga Á. – Kovács K., Szpirulisz, Szabó N., Takács M. (Gera D., 46.), Lakatos I., Gőbölös (Nagy G., 12.), Derekas, Kundrák (Szántó G., 54.), Pergel, Adamcsek
kispad: Sebestyén, Nyéki, Lakatos Cs.
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Sós (4.)
Sárga lap: Kiss V. (27.), Erős (50.), Filyó (51.), Tóth M. (90+2.) illetve Derekas (18.), Szabó N. (85.), Pergel (86.), Szpirulisz (86.)

A hazaiak hivatalos honlapjának beszámolója:

Győzelemmel abszolváltuk az FTC II elleni rangadónkat

NB III-as csapatunk pénteken délután fogadta a Lipcsei Péter irányí­totta Ferencvárosi TC II-t. A vendégek enyhén szólva sem életük formájában játszanak az elmúlt hetekben, vereség-vereség hátán a mérlegük. Nálunk pedig épp ellenkezőleg, folyamatos javulás tapasztalható, í­gy a DPASE elleni bravúros idegenbeli győzelemből profitálva, önbizalommal telve várhattuk a pénteki rangadót.

Remekül kezdődött az összecsapás, Sós Márkó révén ugyanis már a 4. percben megszereztük a vezetést (1:0). A folytatásban természetesen az FTC is mindent megpróbált elkövetni az egalizálás érdekében, de szerencsére védelmünk eszén nem tudtak túljárni. Az első félidő szépen-lassan le is csorgott az egy gólos előnyünkkel.

A folytatásban Lipcsei Péter elég hamar kihasználta cserelehetőségeit, azonban a vérfrissí­tés sem hozott kézzel fogható eredményt számukra. Újabb gólra nekünk sem futotta erőnkből, azonban továbbra is remekül védekeztünk, í­gy tovább tudtuk tartani a mérkőzés elején megszerzett minimális előnyünket. A játékpercek szépen lecsorogtak, mi pedig a hármas sí­pszót meghallva idei második győzelmünknek örvendhettünk.

(A Ferencváros és az FC Dabas hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ