Az FTC pártolótag iroda és ajándékbolt

Az Üllői úti stadion lelátója alatt — naponta 11 — 17 óráig tart nyitva, ahol elsősorban a tagsági díja lehet befizetni. A tagsági díj 10 Ft-tól tetszőleges, nálunk a legmagasabb összeg a havi 200,- Ft.

Az FTC pártolótag iroda és a pártolótagság vezetője Elek Gyuláné. Valamennyi szervezés, ügyintézés az ő aktivitását, ügyszeretetét dicséri.

Németh Béláné, Hende Ferenc, Varga Sándor, Fehér István, Ruff Ferenc nagy segítséget nyújt ebben a munkában. Ez a kis társadalmi munkában dolgozó „csapat” egyszer már megérdemli, hogy a sajtó hasábjain is köszönettel megemlítsük nevüket.

A tagszervező irodában intézik a sporttörténeti stúdió adminisztrációs ügyeit, valamint az FTC különféle emléktárgyait és kiadványait is itt árusítják.

Sok szurkoló kérdezte, hogy az újságárusoknál miért nem kapható a népszerűvé vált FRADI MŰSORLAP? A válasz roppant egyszerű: az aránylag friss témák miatt a lap csak a mérkőzés előtti napon készül el, így terjesztése csak a mérkőzések idején a mozgóárusokkal oldható meg. Természetesen a Lottó Áruházban ésaz FTC ajándékboltban, mérkőzés után is megvásárolható.

1982. április

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 05.27. 20:00 Újpest–FTC (Tv: M4Sport)
Következik: 05.31. 21:05 PFLA-FTC (M4Sport)
Következik: 06.07. 21:05 FTC-DVTK (TV:M4Sport)
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
HOST