Fotelszurkoló hamarosan, addig egy kis előzetes az új “fotelból”

Rég volt már, hogy szurkolókat fogadott a “SZENTÉLY”, de ezek az “újí­tások” még a sokat látott meccsre járókat is meglepte.

Aki ott volt látta, aki nem, annak csak annyit: A parkoló felőli oldalon már koedukált WC-k is jártak a képeken látható helyekhez.

5 hozzászólás a(z) Fotelszurkoló hamarosan, addig egy kis előzetes az új “fotelból” bejegyzéshez

  • Munkámból adódóan volt “szerencsém” jelen lenni a kaposvár-zte és a dózsa-dtvtk meccsen is a hétvégén.. mit mondjak, mindkét helyen minden egyes széket áttöröltek.. egy hete a hidegre való tekintettel fehérváron forró teát osztogattak ingyen!! A bérleteseknek kedvezmények, szí­nes magazinok az aktuális meccsre, stb.. na de majd a BL-ben nekünk is jár…:S

  • Nekem például nem lett volna baj ,ha csak havas a szék de mi van akkor ha a szék fele ki van törve 2400 Ft potom összegért,Sajnos be kell látni hogy a szurkolók éltetnek egy csapatot, Mekkéb pedig láthatja mire képes a rieb berki duó,sajnos nem gondolkodásképes az aki erre a mai meccsre azt mondja nem jár vissza pénz a nézőknek.Halkan jegyzem meg mindenhové kí­sérem a Fradit de a baráti köröm arra gondolt nézzük meg inkább a tvben a meccset ahol nem 2400 forintba kerül ez a futballnak nem nevezhető szar,Erre az eredményre bármelyik magyar edzővel képesek voltunk!
    Szégyen az egész menedzsmentestül és kész!
    Üzenem a tulajdonosi körnek,nem lesz 1500 néző sem !

  • Igen, ki vittem a két éves fiamat is, hát nem ültünk rá, felmentünk amennyire lehet, és találtunk normális széket, de ettől függetlenül letakarí­thatták volna. Bár igazából ez sem zavart volna ha nyerünk legalább 1-0 ra…

  • minden nagyon szép, minden nagyon jó. ez a profizmus. siralmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső