Szabó Pál lett a Ferencváros edzője

Vasárnap estére megoldódott a Ferencváros edzőválsága. Ismeretes hogy hetek óta edző nélkül volt a zöld-fehér egyesület. Az új edző személyének a kiválasztása sokáig tartott, míg most végül Szabó Pál, az  Elektromos jeles szakoktatóján esett a választás.

Szabó Pál évekkel ezelőtt a 33 FC első csapatának volt a középcsatára majd onnan az Elektromosokhoz ment. Később a villanycsapatban az ifjúság és az utánpótlás nevelésével foglalkozott és keze alól a jóképességü játékosok egész, sora került ki. Szabó edzője volt a BLASz-nak, azután a Ganz csapatának, most pedig az Elektromosok ügyvezetője lett. Ebben a minőségében érte a Ferencvárosi TC meghívása.

Beszéltünk Szabó Pállal, alti ezeket mondotta: — Örömmel vállalom el az FTC edzői tisztségét, amely igen hálás, de egyben nehéz feladatot jelent különösen a mai súlyos időkben. Ismerem a Fradi-játékosokat, tudom, hogy meg fogják könnyíteni a munkámat.

A Ferencváros szerdai edzését már Szabó Pál vezeti.

(Népsport, 1945. április 30.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST