Szabó Pál lett a Ferencváros edzője

Vasárnap estére megoldódott a Ferencváros edzőválsága. Ismeretes hogy hetek óta edző nélkül volt a zöld-fehér egyesület. Az új edző személyének a kiválasztása sokáig tartott, mí­g most végül Szabó Pál, az  Elektromos jeles szakoktatóján esett a választás.

Szabó Pál évekkel ezelőtt a 33 FC első csapatának volt a középcsatára majd onnan az Elektromosokhoz ment. Később a villanycsapatban az ifjúság és az utánpótlás nevelésével foglalkozott és keze alól a jóképességü játékosok egész, sora került ki. Szabó edzője volt a BLASz-nak, azután a Ganz csapatának, most pedig az Elektromosok ügyvezetője lett. Ebben a minőségében érte a Ferencvárosi TC meghí­vása.

Beszéltünk Szabó Pállal, alti ezeket mondotta: — Örömmel vállalom el az FTC edzői tisztségét, amely igen hálás, de egyben nehéz feladatot jelent különösen a mai súlyos időkben. Ismerem a Fradi-játékosokat, tudom, hogy meg fogják könnyí­teni a munkámat.

A Ferencváros szerdai edzését már Szabó Pál vezeti.

(Népsport, 1945. április 30.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
BL-selejtező: 07.06. 16:00, M4 Sport
BL-selejtező: 07.13. 20:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső