2008.I.30. Artmedia Bratislava – Ferencváros: 2-0

Felkészülési mérkőzés: rendbontás miatt félbeszakadt az FTC meccse

A Nemzeti Sport helyszí­nről tudósí­tó munkatársa szerint szurkolói rendbontás miatt a 78. percben félbeszakadt a Ferencváros labdarúgócsapatának dunaszerdahelyi mérkőzése, mivel a magyar csapat szurkolói kővel dobták meg az Artmedia egyik játékosát.
A felkészülési találkozót közel kétezren tekintették meg, sokáig jó iramú összecsapást láthattak. Az Artmedia a szünet után szerezte két gólját.


Artmedia Bratislava – Ferencváros: 2-0 (0-0)
Dunaszerdahely, 1.500 néző

Ferencváros: Holczer – Fülöp, Dragóner, Mátyus, Szkukalek – Vincze, Lazic, Lipcsei, Kulcsár – Bartha, Ndjodo
Cserék: Zarzycki, Deme, Fitos, Nagy J., Szalai

Mi kezdtünk jobban, Barthának a meccs elején volt egy nagy helyzete, de 14 méteres lövését lábbal védte a kapus a rövid sarok elől. Ezután többet volt az ellenfélnél a labda, elsősorban Halenár veszélyeztetett. Volt egy felső kapufája, és több jó lövése is. Az első félidő vége újra a miénk volt. Egy jó Kulcsár megmozdulás után a szélső keresztbe lőtt el a kapu előtt, majd Bartha jó cselek után lőtt, a kapus szépen védett. Az első félidő krónikájához hozzátartozik, hogy Lipcseit hosszasan kellett ápolni, mert az egyik pozsonyi játékos lekönyökölte.

Fordulás után Kozák lőtt egy szabadrúgás-kombinációból gólt. Majd Bartha került helyzetbe, a lehetőség kimaradt, és az ellentámadásból Halenár gyorsan beállí­totta a végeredményt. A játékvezető kezéből ezután kicsúszott a meccs irányí­tása, sokat tévedett, és nem torolta meg az Artmedia-játékosok provokációit sem. Ebben Kozák járt az élen, őt edzője le is cserélte végül. Vincze Ottó sántí­tva jött le a pályáról egy durva belépő után, a játékvezető végül idejekorán lefújta a mérkőzést.

NS-20080131-04-20080130

(A Ferencváros és az nso.hu hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső