2016.III.24. Ferencváros – Ferencváros II. (edzőmérkőzés)

fradi_cimerA Népligetben ma egymás ellen gyakorolt az NB I-et vezető első számú és az NB III-ban listavezető második számú labdarúgó-csapatunk.

Miközben hat játékosunk – Böde Dániel, Dibusz Dénes, Gera Zoltán, Nagy Ádám, Pintér Ádám és Stanislav Sesták – nemzeti együttesénél készül, a többiek a Népligetben dolgoznak az áprilisban ránk váró nyolc mérkőzés előtt.

Csütörtökön Thomas Doll taní­tványai a megszokott edzésgyakorlatok helyett Lipcsei Péter csapata, az NB III Nyugati csoportjában élen álló második számú csapatunk ellen lépett pályára a Népligetben. A mérkőzésen kétszer 30 percet játszottak a fiúk.

– Jó csapat a második számú együttesünk is, ezt ma is megmutatták, kiváló edzőpartnerek voltak– mondta a találkozót követően Radó András. – Most két hétig tétmérkőzés nélkül maradunk, í­gy nagyon jól jött egy kis meccsterhelés, hogy ritmusban maradjunk. Áprilisban még fontos feladatok várnak, hiszen szeretnénk mindkét itthoni trófeát begyűjteni.

(fradi.hu)

Egy hozzászólás a(z) 11111100000ejegyzéshez

  • A régi idôkben is az utí npòtlí s csapatí bòl kerültek fel az elsô csapatban a jí tékosok.

    “Slòci” 1957-es visszaemlékezéseiben erôl szí molt be alapossan.

    A Fradiròl sokat azt hallani, hogy az utí npòtlí sa hanyatlí sban van.

    Valòjí ban, vagy ùj szelek fùjnak mí r ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ