1900.IV.15. FTC – Műegyetemi FC II. 2:1 (edzőmérkőzés)

5nafo-19000415Ferenczvárosi Torna-Club 2:1 győz a Műegyetemi Football-Club II. ellen.

1900. április 15., 16:00, Soroksári út, FTC – Műegyetemi FC II. 2:1 (1:0)
vezette: Coray Ferencz (BTC)
FTC: Malaky M., Malaky J., Taffel, Thompson, Berán, Békés G., ?
Műegyetemi FC II.: Gruber – Pauk, ?
Gól: Malaky M. (11-esből), Taffel illetve Pauk

A Ferencvárosi Torna-Klub április 15-én a soroksári-uti versenypályán labdarugó mérkőzést rendez a Műegyetemi Football-Klubbal. A mérkőzés délután 4 órakor kezdődik.

(Budapesti Hí­rlap)

A Műegyetemi Football-Klub II. csapata holnap mérkőzik a Ferencvárosi Torna-Klub II. csapatával a soroksári-uti versenypályán.

(Pesti Napló)

Húsvét vasárnapján dí­szes nagy közönség jelenlétében tartotta a Ferenczvárosi Torna-Club a M. F. C. II. csapatával mérkőzését. Pont 4 órakor adta Coray Ferencz (B. T. C.) biró a jelt a felállásra. A kezdés joga a M. F. C.-nek jutott. A játék kezdete után a F. T. C. csatársora hevesen támadja a M. F. C. kapuját, a mi azonban Zsaby és Dax hátvédek önfeláldozó játékán megtörik. Az idő többi részében váltakozva folyik a játék mindkét mezőn. A félidő befejezte előtt egy büntető rúgással szerezte Malaky F. az első goalt a F. T. C. javára. A második félidőben a M. F. C. elkeseredett ellenállása daczára a F. T. C. csatársora magához kerí­ti a labdát, majd Malaky szélső csatár jól sikerült passzát Taffel csatár mellével felfogja és meghozza a második goalt. A játék befejezte előtt Pauk M. F. C. csatárnak sikerült egy goalt rúgni M. F. C. javára. Eredmény 2:1 F. T. C. javára. A játék menete a legfairebb volt és ép ellenkezője azon hí­reknek, melyeket a Fer. Torna-Clubról megelőzőleg hireszteltek. Jól játszottak: Gruber, M. F. C. kapuvédje, Thompson, Berán és Békés Géza a ferenczvárosiak részéről.

(Sport-Világ)

Ugyancsak vasárnap játszott a Műegyetemi Football klub II. csapata, a Ferencvárosi Torna Klub II. csapatával a soroksári-uti versenypályán igen nagy közönség jelenlétében. A játék elejétől végig igen érdekes volt. A F. T. K. játéka ideálisan faire volt. Az eredmény 2:1 a Ferencvárosi Torna Klub javára, melyek közül egy büntetés goal volt.

(Pesti Napló)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ