2007.VII.25. Ferencváros – Pécs: 2-3 (edzőmérkőzés)

Felkészülés: az Üllői úton kapott ki a Ferencváros

Edzőmérkőzésen a Pécs csapata 3-2-es győzelmet aratott a hazai pályán, mintegy ezer fős közönség előtt játszó Ferencváros felett.
A gólokat Lipcsei és az új szerzemény, Ndjodo, valamint Mile, Rompos és Wittrédi szerezték.


Ferencváros – Pécs: 2-3 (1-0)
Üllői út, 1.000 néző, vezette: Szanyi

Ferencváros: Zarzyczki – Nagy J., Dragóner, Mátyus, Nagy S. (Megyesi) – Deme (Bartha), Lazic (Brettschneider) – Lipcsei – Fitos (Rédei), Zsivoczky (Kulcsár D.), Kulcsár D. (Meneses, Ndjodo)

Pécs: Hamar – Tóth P. (Kulcsár Á.), Szabados, Mile, Rozsi – Sipos, Lantos, Gulyás M., Wittrédi – Bozori (Gulyás G., Horváth Zs.), Rompos

Gól: Lipcsei (35.), Ndjodo (58.) illetve Mile, Rompos, Wittrédi

A 8. percben dolgoztuk ki az első nagyobb helyzetet: Kulcsár ment el a balszélen, majd középre adott, Zsivoczky perdí­tése csak kevéssel ment el a kapu mellett. A 23. percben Csank János lehetőséget adott a mexikói Menesesnek, aki Kulcsárt váltotta. A mieink enyhe fölényben játszottak, de az utolsó passzok sokszor “hibádzottak”. A 35. percben szereztünk vezetést, méghozzá egy gyönyörő találattal: egy felí­velt labdát Meneses készí­tett le Lipcseinek, aki futtából, mintegy 22 méterről a bal felső sarokba bombázott. Ezt követően még Meneses fejelhetett, de Hamar biztosan védett. A pécsiek részéről Lantos veszélyeztetett egy emeléssel a 40. percben, korábban pedig Zarzyczki mentett jó ütemű kifutással az utolsó pillanatban Bozor elől.

A második félidőben pályára lépett a kameruni Ndjodo, Kulcsár és Medgyesi is. A játékrész elején két védelmi hibát kihasználva a pécsiek megfordí­tották a mérkőzés állását. Az 58. percben aztán Lipcsei jobbról középre í­velt egy szabadrúgást, Ndjodo pedig mindenkinél magasabbra ugrott és a jobb sarokba fejelt. Újabb 10 perc elteltével viszont már újra a Pécs vezetett. A folytatásban ugyan akadtak még lehetőségeink, de az eredmény nem változott.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ