Egy hétig Cipruson edzőtáborozunk

Csapatunk ma este indul útnak Ciprus felé, hogy aztán egy héten át a szigetországban edzőtáborozzon. Együttesünk a következő bő egy hetet Cipruson tölti edzőtáborban, melynek keretén belül részt vesz a Zavadszky Gábor emlékére rendezendő emléktornán is.

Tepszics Ignác: – Gyakorlatilag az egész nap folyamán egyeztettünk, hogy létrejöhessen a ciprusi edzőtábor. Számos engedélyt kellett beszereznünk, ami az idő rövidsége miatt nem volt egyszerű feladat, de percekkel ezelőtt pecsét és aláí­rás került az utolsó szükséges iratra is, í­gy most már biztosan kijelenthető, hogy Cipruson edzőtáborozik a csapat január 24. és február 1-je között. A vezetőség folyamatosan egyeztetett a szakmai stábbal; a tervezett felkészülésbe kiválóan illeszkedik a ciprusi egy hét, hiszen reményeink szerint az elmúlt napokban tapasztalt különösen rossz időjárási körülmények helyett a csapat a több éves tapasztalatoknak megfelelően várhatóan ezúttal is remek időben, illetve körülmények között tréningezhet majd Limassolban.

Természetesen kétszer nem készülünk külföldön, í­gy a korábban tervezett poreci “túrára” nem kerül sor.

A ferencvárosi “küldöttségnek” huszonhárom játékos a tagja, ők a következőek: Kemenes Szabolcs, Szűcs Lajos (kapusok), Aleksandar Bajevski, Balog Zoltán, Bartha László, Bognár Zsolt, Sorin Botis, Brettschneider László, Budovinszky Krisztián, Csepregi Richárd, Erős Gábor, Fitos László, Grósz Róbert, Horváth Dávid, Jovánczai Zoltán, Bojan Lazic, Leandro de Almeida, Lipcsei Péter, Szalai Tamás, Szálkai Zsolt, Takács Ákos, Tí­már Krisztián, Tőzsér Dániel.

Brettschneider László személyében az élvonalban még a bemutatkozás előtt álló játékos is tagja tehát az utazó keretnek.  Laczkó Zsolt múlt heti mandulaműtéte miatt kényszerül kihagyni az edzőtábort.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján, 2006.01.24. – 2006.01.30.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ