Dragónerék megalapí­tották a Simon Tibor-dí­jat

A Ferencváros csapatának három játékosa Dragóner Attila, Lipcsei Péter és Szűcs Lajos – tolmácsolva a Németországban játszó Mátyus János csatlakozását is – két fontos bejelentést is tett ma délelőtt 11 órakor az FTC Üllői úti székházában.

A csapatkapitány Lipcsei Péter bejelentette, hogy a játékosok a bajnokság hátralévő mérkőzésein, itthon és idegenben is gyászkarszalaggal lépnek pályára, ezzel is tisztelegve Simon Tibor emléke előtt. A négy játékos bejelentette azt is, hogy létrehozzák a Simon Tibor-dí­jat, melyet minden évben az ifjúsági és a felnőtt csapat legharcosabb, legodaadóbb játékosa kap meg április 23-án. Ebben az évben a két dí­jat az utolsó hazai mérkőzésen adják át. A dí­jak egy vándorserlegből és egy örök dí­jból állnak. A dí­jazott ifjúsági játékost az edzői stáb jelöli ki, és ő a serlegek mellé egy 100.000.- forinttal feltöltött Fradi kártyát is kap. A felnőtt játékosra a csapat hivatalos honlapján a www. FTC.hu oldalon lehet majd szavazni.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
BL-PlayOff: 09.29. 21:00, M4Sport
Novák Dezső
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ