A Fotelszurkolónak szeretettel

3 hozzászólás a(z) A Fotelszurkolónak szeretettel bejegyzéshez

  • A szurkolók kitettek magukért. Ez a pénztárgépszalagozás kifejezetten tetszett.

  • Igen, még a TV-n keresztül is érződött, hogy az Üllői úton valami megváltozott. Pontosabban mondva VISSZAVÁLTOZOTT. Valami régi hangulat sugárzott át hozzám is. Olyan, amilyet évtizedekkel ezelőtt éreztem csak.
    Remélem, í­gy megy tovább.

  • Nagyon régen láthattunk ilyen képeket, nagyon régen élhettünk át ilyent. Ez meg sokkal többet jelent bármilyen revansnál, bármilyen bosszúnál. Visszakaptuk a Ferencvárost, visszaszereztük azt, amiért mindig is szeretni fogjuk a Fradit. Az igazi értéke ez a tegnapi napnak.

    Valójában ez az összetartozás a szeretet. Ritkán érzünk ehhez mérhetőt, egyszerűen azért, mert ehhez nem csak egymásra van szükségünk, hanem arra a több mint száz éves múltra is, mely körbeölel minket. Nem látványos varázslat ez, és talán nem is másoknak szól, ez bennünk tündököl. És ha egyszerre tí­zezer emberben kezd fényleni, akkor tudjuk, hogy hol is van vagyunk és hol is van a helyünk ebben a zaklatott világban. Mindörökké Ferencváros!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ